ALFA SP logistika d.o.o.

Potrebujete blago hitro? Potem izberite letalski transport

Letalski transport je najhitrejši od vseh vrst prevozov. Pri vrstah tovora za letalski transport ni večjih ovir, z letali se prevaža pravzaprav vse. Možnost je tudi odpremiti blago, ki vsebuje potencialno nevarne snovi, vendar le pod določenimi pogoji.

Hitri transport blaga po zraku je idealna rešitev tudi za različne proizvodnje po vsem svetu. Ker so zaradi tehničnih okvar včasih odvisne zgolj od enega samega rezervnega kosa za popravilo industrijskega stroja, jih rešuje prav hitrost letalskega transporta. Že v nekaj urah, najkasneje dneh, je manjkajoči del s pomočjo letalskega transporta v tovarni.

V poslovni enoti ALFA SP d.o.o. Brnik na ljubljanskem letališču za stranke organiziramo transport letalskih pošiljk po vsem svetu. Svetujemo in poiščemo najbolj optimalno rešitev v vsaki situaciji. Blago lahko uvozimo ali izvozimo, uredimo vse potrebne carinske formalnosti, organiziramo pretovarjanje, skladiščenje, tehtanje, označevanje pošiljk in pregled blaga. Ter še najbolj pomembno, vedno poskrbimo, da je tovor zanesljivo, varno in hitro dostavljen na želeno destinacijo.