ALFA SP logistika d.o.o.

BRODSKI TRANSPORT

Naš sektor pomorskog prevoza preko luke Koper organizuje zbirni (LCL) a preko svih ostalih regionalnih luka, pre svega Rijeke i Kopra i prevoz punih kontejnera (FCL), sa glavnim i najvećim svetskim brodarskim kompanijama, po izuzetno konkurentnim cenama a istovremeno vam pruža sve lučke usluge od rezervacije i pretovara do skladištenja, carinjenja, tranzita i dostave vaše robe od vrata do vrata. Pošiljka se preuzima na željenom izvornom mestu i dostavlja u odredišnu luku ili krajnju destinaciju, zavisno od pariteta. Za vas dogovaramo sve postupke, uključujući carinske, veterinarske, sanitarne ili fitosanitarne inspekcije.

U luci Koper prepoznati smo kao jedna od najaktivnijih logističkih kompanija s velikim količinama godišnjeg protoka kontejnera, a na polju zbirnog kontejnerskog transporta (LCL) jedan smo od vodećih dobavljača u regiji. Takođe smo se specijalizovali za vangabaritnu i opasnu robu.

Letalski transport

AVIO TRANSPORT

Saradnja s mnogim domaćim i stranim partnerima omogućava nam da vašu pošiljku dovedemo sa bilo kojeg aerodroma na svetu, pouzdano i proverljivo povoljno. Sa svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom optimizovaćemo ćemo rutu za vas u smislu troškova i vremena, a istovremeno ćemo pratiti vašu pošiljku na svakom koraku i o tome vas obavestiti ako želite. Pošiljka se preuzima na željenom izvornom mestu i dostavlja na odredišni aerodrom ili krajnje odredište, zavisno od pariteta. Za vas dogovaramo sve postupke, uključujući carinske, sanitarne ili fitosanitarne inspekcije.

Na aerodromu Beograd postižemo dobre uslove transporta a sa partnerima na evropskim tranzitnim tačkama i partnerima u svim delovima sveta isporučujemo robu u još udaljenija mesta ili zemlje sa zahtevnim uvoznim procedurama i slično.

DRUMSKI TRANSPORT

Naš sektor za drumski prevoz organizuje zbirne i kompletne prevoze po celoj Evropi. Najviše se prevoza obavlja na rutama Nemačke, Italije, Holandije, Belgije, Francuske, Švajcarske, Austrije, Poljske, Češke, Slovačke, Mađarske i svih zemalja bivše Jugoslavije.

Cestni transport
Logistika in transport

CARINJENJE I TRANZITNI POSTUPCI

Pružamo usluge uvoznog i izvoznog carinjenja na svim carinskim ispostavama carinarnice Beograd, dok u saradnji sa pouzdanim partnerima možemo organizovati sve carinske postupke na teritoriji cele Republike Srbije.