ALFA SP logistika d.o.o.

Domača stran » Storitve

Naše storitve

LADIJSKI TRANSPORT

Z glavnimi in največjimi svetovnimi ladjarji, naš pomorski transportni oddelek v Luki Koper organizira zbirne (LCL) in polne (FCL) kontejnerske prevoze po izjemno konkurenčnih cenah, hkrati pa za vas opravi vse luške storitve od bookinga in pretovora do skladiščenja, carinjenja, tranzita in door-to-door dostave vašega blaga. Pošiljko poberemo na željeni izvorni lokaciji in dostavimo v namembno luko ali končno destinacijo, odvisno od paritete. Za vas uredimo vse postopke, vključno z morebitnimi carinskimi, veterinarskimi, sanitarnimi ali fitosanitarnimi pregledi.

Ladijski transport in logistika
Letalski transport

LETALSKI TRANSPORT

Sodelovanje s številnimi domačimi in tujimi partnerji nam omogoča, da vašo pošiljko pripeljemo iz katerega koli letališča na svetu, zanesljivo in preverjeno ugodno. Z znanjem in dolgoletnimi izkušnjami bomo za vas pot stroškovno in časovno optimizirali, hkrati pa vašo pošiljko spremljali na vsakem koraku in vas o tem po želji tudi obveščali. Pošiljko poberemo na željeni izvorni lokaciji in dostavimo na namembno letališče ali končno destinacijo, odvisno od paritete. Za vas uredimo vse postopke, vključno z morebitnimi carinskimi, sanitarnimi ali fitosanitarnimi pregledi.

CESTNI TRANSPORT

Naš cestno-transportni oddelek organizira delne in kompletne prevoze na področju celotne Evrope. Največ prevozov vršimo na relacijah Nemčije, Italije, Francije, Švice, Avstrije, Poljske, Češke, Slovaške, Madžarske ter vseh držav bivše Jugoslavije. Še posebej radi bi poudarili naš servis, ki iz področij severne Italije, Avstrije in Nemčije za vas pripelje delne pošiljke v največ 48 urah po sprejetju naročila.

Cestni transport
Logistika in transport

CARINJENJE IN TRANZITNI POSTOPKI

S carinsko dejavnostjo se ukvarjamo že od samega začetka podjetja. Danes kot eno redkih podjetji v Sloveniji poslujemo s carinsko izpostavo po najsodobnejših tehnoloških poteh. Dolgoletne izkušnje in znanje, bančne garancije in stabilno finančno ozadje nam omogočajo, da za naše stranke opravimo vse vrste uradnih postopkov, kvalitetno, natančno in v najkrajšem možnem času. Med prvimi v Sloveniji smo postali imetniki dovoljenja za hišni izvoz in hišni uvoz, kar je bil doslej privilegij zgolj velikih poslovnih sistemov. 

OSTALE STORITVE

  • Špediterske storitve in intrastat
  • Pregledi in dokumenti
  • Cargo zavarovanje blaga
Logistika in transport